Didi Kempot banyu langit



Dipublikasikan tanggal 10 Jun 2017
Suworo angin , angin sing ngreridu ati ...
ngeleng ake sliramu sing tak tresnani 
pengen nanges ngetoke eloh neng pipisuwe ra weruh senajan mung ono ngimpi....



Title: Banyu Langit Artist: Didi Kempot Songwriter: Didi Kempot Record label: Suara Musik Buana (sumbu record)